Gratis website maken

06-03-2008 23:25 51 berichten
Alle reacties Link kopieren
Voor m'n eigen bedrijfje wil ik een website maken met een stukje portfolio, een column-achtig gebeuren, wat foto's en een gastenboek/reactiepagina. Omdat ik nog helemaal niet weet of dit aan gaat slaan, wil ik in eerste instantie een gratis website maken. Ik heb wel al een aantal mogelijkheden gevonden, maar ik wil natuurlijk een site maken waarbij ik de meeste kans heb om gevonden te worden via Google (anders heb ik er nog niets aan). En die een beetje snel is, en niet al te veel reclamebanners heeft (en zeker geen seksreclames). Ik heb geen kennis van programmeerdingesen, dus hoe makkelijker hoe beter :-P

Ik weet het, misschien ben ik veel- en veelste veeleisend voor iets wat je gratis krijgt, maar misschien bestaat dit wel degelijk? Iemand die het weet? Via google vind ik genoeg free webspace, maar ik kan nergens terugvinden waar je het beste kan gaan zitten om zelf nog te googlen te zijn. Wie oh wie?
Alle reacties Link kopieren
Wysiwyg is handig, maar ook dan is het toch gewenst verstand van zaken te hebben. Ik denk dat eenieder die vaak te maken heeft met bijv. Dreamweaver, weet dat dat gore droomwijf helemaal niet altijd doet wat ze laat zien (als je alleen op wysiwyg vertrouwt, that is)... ;)
Alle reacties Link kopieren
Ligeia schreef op 13 maart 2008 @ 18:16:

Grappig dat ook hier meteen weer de dollartekens (of ja, kan beter zeggen eurotekens) in de verschillende oogjes verschijnen...
:flag:
Alle reacties Link kopieren
En daarom is het erg jammer dat er op het echte gratis advies niet meer gereageerd wordt ;)
Alle reacties Link kopieren
bertje_ schreef op 12 maart 2008 @ 20:20:

Mastermind, jammer dat je niet de moeite neemt om op de andere (ook gratis) tips te reageren.




Nou ja zeg...! Ik heb bedankt, gereageerd, iedereen zegt dat ik geen gratis spul moet nemen, dan reageer ik op iemand die aanbiedt om mee te denken over het nietgratis-spul, en dan is het ook weer niet goed :-)



Dit MM'tje is niet van gisteren hoor, als ik iemand mail en die probeert me daarna iets aan te smeren dan ben ik daar gauw klaar mee. En verder laat ik alle opties open, maar ben nu idd eerder geneigd om te gaan denken aan een echt geregistreerde site.
Alle reacties Link kopieren
Sorry, dat klonk allemaal wel een beetje pinnig... Heb ontzettend last van PMS, mag ik dat aanvoeren als excuus X-D ? Uiteraard blijven tips/ideeën/whatever welkom, maar ik heb nu ineens ook een heleboel vragen gekregen waar ik de antwoorden voor mezelf nog op moet zoeken. (Wat kan ik, wat wil ik, wat wil ik bereiken etc.)
Alle reacties Link kopieren
Mastermind, je moet natuurlijk doen wat je zelf wilt, maar je hebt hier in dit topic een heleboel waardevolle reacties gekregen. Ik wil je ook verder op weg helpen en dat gewoon openbaar zodat iedereen er iets aan heeft ;). Na je bericht op 7 maart heb je nog veel reacties gekregen waar je niet de moeite hebt genomen om op te reageren.



Wellicht nog een tip: Bouw je site in fases op. Als je begint met een digitaal visitekaartje, sta je al op het internet en kun je dat uitbouwen. Maar je kunt er beter geen 'under construction' bij zetten, dat komt amateuristisch over. Zoiets blijft vaak veel langer staan dan in eerste instantie de bedoeling is.
Alle reacties Link kopieren
mastermind schreef op 13 maart 2008 @ 22:52:

Sorry, dat klonk allemaal wel een beetje pinnig... Heb ontzettend last van PMS, mag ik dat aanvoeren als excuus X-D ? Uiteraard blijven tips/ideeën/whatever welkom, maar ik heb nu ineens ook een heleboel vragen gekregen waar ik de antwoorden voor mezelf nog op moet zoeken. (Wat kan ik, wat wil ik, wat wil ik bereiken etc.)




miesschien helpt dat en lees over de drie mogelijk heden

om je eigen website te maken:

van internet gehaald met een goede uitleg .



Er zijn 3 manieren om je eigen website te maken:

1) op de goedkope, maar tijdrovende manier

en dat je er veel nieuwe dingen voor moet leren.



2) op de prijzige, maar snelle en professionele manier

door je website te laten maken.



3) op de goedkope EN snelle EN professionele manier

met een Kant-en-Klaar site.



Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze site te bezoeken. Het zal een waardevol en leerzaam bezoek worden. Ik ga je namelijk uitleggen waarom je een website moet maken (of laten maken) en wat je er allemaal mee kunt. Ook vertel ik welke manieren er zijn om aan een website te komen. En wat de voor- en nadelen zijn van die manieren. Ik ga je uitleggen wat het verschil is tussen Alphamega en de andere webhosting providers en hoe je zelf de inhoud van je site kunt beheren en waarom dat zo belangrijk is.



Al met al een hele kluif, maar één ding is zeker: de informatie die je de komende minuten gaat lezen is zo volledig dat je na het lezen van deze pagina's goed geïnformeerd de juiste keuzes kunt maken.



Voordat we verder gaan eerst nog even dit. Als je liever direct een uitgebreide lijst van de voordelen van een Kant-en-Klaarsite op een rijtje wilt zien, klik dan hier



Hier zijn zestien redenen waarom je jezelf, je bedrijf of je organisatie zwaar tekort doet als je geen website gaat maken (of website laat maken).

Waarschijnlijk heb je zelf wel een idee waarom je een website maken wilt (of wilt laten maken) en waarvoor je die kunt gebruiken. Anders was je deze tekst waarschijnlijk niet aan het lezen. Toch is er vaak meer mogelijk dan wat je in eerste instantie zou denken. Ik ga zo meteen een aantal redenen geven waarom je in deze tijd absoluut niet zonder website kunt. Dat wil zeggen, als je geen website hebt doe je jezelf, je bedrijf of je organisatie zwaar tekort. Misschien zijn ze niet allemaal op jouw situatie van toepassing, maar pik er uit waar je iets mee kunt. Daar gaat ie.



Met een website maken ondernemers eigenlijk het visitekaartje van hun bedrijf.

Het is de manier om contactgegevens te allen tijde beschikbaar te hebben voor geïnteresseerden.

Zoals men vroeger de telefoongids opensloeg kijkt men nu op het internet voor meer informatie. Alleen daarom moet je eigenlijk al een website maken! Je moet op het Internet te vinden zijn.

Je website is representatief, je kunt de website maken zodat de uitstraling ervan naadloos bij je bedrijf aansluit.

En je website draagt bij aan de algehele uitstraling van je bedrijf of organisatie.

Het is een prachtige manier om met geïnteresseerden te communiceren.

Het is veel geduldiger dan een advertentie. Wist je dat advertenties in de krant niet langer bekeken worden dan enkele seconden? Alleen als de advertentie een zeer pakkende kopregel heeft en de inhoud de lezer interesseert dan kijkt de lezer iets langer. Dit komt omdat de lezer de hele krant in twintig minuten uit moet hebben (gemiddeld).

Je website daarentegen is onbeperkt beschikbaar. Een website maken wil zeggen dat je altijd online bent, het is een 24/7 presentatie. Als het website maken gedaan is, hoef je alleen nog onderhoud te plegen.

Geïnteresseerden kunnen op een interactieve manier informatie opvragen.

Bezoekers zijn veel intensiever met de boodschap bezig.

Je hoeft er zelf niet bij te zijn. Dat is het mooie van internet.

Door overal je website te vermelden, denk aan drukwerk, advertenties, blogs en dergelijke, krijg je bezoekers die jou anders nooit gevonden zouden hebben. Zo kun je bijvoorbeeld op je voicemail inspreken dat de beller voor meer informatie op je eigen website kan kijken. Alles gaat gewoon door, ook al zit je op een verjaardagsfeestje of lig je lekker te slapen.



Er zijn drie redenen waarom mensen een website maken en daarmee het internet op gaan.



Voor informatie, voor entertainment of om iets te kopen. Je site zal dus aan één van deze behoeftes tegemoet moeten komen.



Wil je mensen informeren over je hobby? Je vereniging? Je bedrijf? Of je kerk? Een website maken is de manier.

Wil je bezoekers een vorm van entertainment aanbieden, zoals chatten, of games? Een website maken is de manier.

Wil je iets verkopen aan een grote groep mensen? Een website maken is de manier!



Maar verreweg de belangrijkste reden voor het belang van een 'website maken' is:



De kracht van de combinatie tussen email en een website. Of het nu je doel is om meer omzet te genereren of dat het je doel is om meer leden te werven of meer mensen te bereiken met je boodschap, met deze combinatie is succes verzekerd.



Kost een website maken veel tijd of veel geld? Of geen van beiden? Lees snel verder!

Het is nu wel duidelijk dat je jezelf, je bedrijf of je organisatie zwaar tekort doet als je geen gebruik maakt van dit fantastische medium, het internet. Dus die website moet er komen. Maar hoe? Ik ga je nu uitleggen welke drie manieren er zijn om een website te maken en wat de voor- en nadelen daarvan zijn.



Drie manieren? Er zijn er toch maar twee? Zelf maken of laten maken. Bijna goed. Er is nog een derde manier: Kant-en-Klaar websites. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder, want ik ga je helpen bij het kiezen van de manier die het beste bij je past.



Manier 1: Zelf een website maken...





Zelf een website maken kan heel gemakkelijk met een zogenaamde WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get)! Hiermee kun je zonder programmeer-ervaring toch al snel een leuke website bouwen. Een gratis editor is bijvoorbeeld Kompozer.



Oké, je hebt tijd. Dan is het belangrijk om de juiste software aan te schaffen. Bezuinig hier niet op! Als iemand zelf zijn huis gaat verbouwen dan moet hij professioneel gereedschap kopen, anders wordt het een crime. Hij bespaart immers al op het uurloon. Zo ook met websitesoftware. Koop goede software want je bespaart al op het uurloon. Als je makkelijk met nieuwe dingen omgaat op je PC, dan kun je het beste Dreamweaver van Adobe (voorheen van Macromedia) kopen. Als je het moeilijk vindt om alles bij te houden maar je kunt wel redelijk met een computer werken, dan adviseer ik Kompozer van Mozilla. Dit programma kun je snel begrijpen.



Wat het verschil is tussen Dreamweaver en Kompozer? Dreamweaver is uitgebreider en dus in het begin wat ingewikkelder in het gebruik. Maar je kunt er dus meer mee. Naast goede software is het noodzakelijk om een cursus te volgen die de vormgeving en navigatie van een website bespreekt. Een cursus alleen is natuurlijk niet genoeg. Je moet zelf ook het internet afsurfen om de irritaties en de prettige aspecten van de verschillende soorten websites te ervaren.



Laten we eerlijk zijn: je zult zelf niet zo snel een website kunnen ontwerpen die er net zo gelikt uitziet als die van een professionele webdesigner. Maar wat je wel kunt doen is binnen een paar maanden een redelijke website in de lucht hebben die je vervolgens stap voor stap gaat verbeteren. Omdat je dit zelf kunt zul je dat ook sneller doen, waardoor de website altijd fris en up-to-date blijft.



Voordelen van zelf je eigen website bouwen:



Niet afhankelijk van anderen wat betreft het creëren en aanpassen van je site, zelf tot stand brengen is ook gemakkelijk zelf bijhouden!

Website blijft fris en up-to-date.

Het is makkelijk je eigen visie in je site te verwerken, als een ander hem maakt moet hij wel jouw insteek begrijpen!

Je eigengemaakte site heeft een unieke vormgeving / een eigen signatuur

Zelf maken kost weinig geld, een webdesigner niet.

Nadelen als je zelf een eigen website gaat maken:



Het bouwen van een site is onbekend terrein, je zult je erin moeten verdiepen.

In het begin zul je niet snel een uitstraling voor elkaar krijgen die je website een professioneel karakter geeft.

Aanloopproblemen / beginnersfouten / irritatie / frustratie.... allemaal zaken die je tegenkomt als je zelf een website produceert.

Van het ontwerpen tot het samenstellen van je website is een traject dat veel tijd kost.



Manier 2: Laat een designer je website maken...

Uitbesteden aan een webdesignbureau geeft ongetwijfeld de meest professionele uitstraling aan je website. De webdesigners verdienen de kost met het maken van je website. Logisch dat ze daar beter in zijn dan de gemiddelde doe-het-zelver.



Als je wasmachine kapot is en je laat een monteur komen, dan gaat dat geld kosten, nietwaar? Er staat gewoon een uurloon voor. Je kunt het defect zelf niet verhelpen, dus je laat een expert komen. Zo moet je het ook zien als je een website wilt laten maken. Een webdesigner is een expert en die kost geld. En een website maken duurt iets langer dan een wasmachine repareren.



Oké. Een professioneel webdesignbureau gaat je website maken, dat kost dus tussen de 2.000 en 10.000 euro. Voor dat geld mag je dan ook top-of-the-bill kwaliteit verwachten. Echter...



Laat je adviseren maar niet manipuleren. Zoals ik al eerder heb gezegd, je kunt er niet omheen, je zult je echt zelf moeten verdiepen in het internet wil je succes hebben. Je moet een basiskennis van het internet hebben omdat je je anders zou kunnen laten sturen en manipuleren om dingen te laten maken die je niet echt nodig hebt. Of nog erger; dingen die afbreuk doen aan de doelstelling van je website (ook al zijn het geweldig mooie dingen om te zien). Zorg dus voor ruim voldoende overleg met de webdesigner, zodat hij de website gaat maken die jij voor ogen hebt. Erg belangrijk. Zo is het eigenlijk met alles wat je speciaal laat maken; je wilt van tevoren zo goed mogelijk weten wat het eindresultaat zal zijn.



Wat is de definitie van een goed webdesignbureau? Dat ze de mooiste en meest flitsende ontwerpen kunnen maken? Dat ze een goede navigatie voor je site kunnen maken? Dat ze een paar bekende bedrijven als referentie op kunnen geven? Ik denk het niet. Een goed webdesignbureau kenmerkt zich door de gave om goed te kunnen luisteren naar de opdrachtgever en die informatie te vertalen naar een passend voorstel dat volledig tegemoetkomt aan het vooraf vastgestelde doel van de te maken website.



Voordelen:



Als je een prof je website laat maken heb je meteen een professionele uitstraling

Geen aanloopproblemen / beginnersfouten / irritatie / frustratie.... Als je een prof je website laat bouwen voorkom je deze problemen.

Vaak direct het gewenste resultaat, een webdesigner zal een website maken naar jouw wens.

Het kost (jezelf) weinig tijd, je hoeft alleen aan de designer te vertellen hoe jij wilt dat hij je website vormgeeft.

Nadelen:



Een webdesignbureau gaat je website maken, dat kost veel geld bij aanschaf.

Het kost geld voor elke aanpassing.

Je bent afhankelijk van anderen wat betreft het creëren en aanpassen van je site.

Het te veel laten sturen door de designer is vaak de oorzaak van teleurstelling achteraf, de gemaakte website is niet zoals je verwacht had.

Het is iets minder makkelijk je eigen visie in je site te verwerken.

Je moet jezelf gemotiveerd houden om de site up-to-date te houden.



Manier 3: een Kant-en-Klaar website maken die je zelf eenvoudig kunt aanpassen...

Hoe zou je het vinden om een website Kant-en-Klaar binnen tien minuten in de lucht te hebben? Het kan namelijk echt! Alphamega heeft tientallen websites voor je gemaakt in meerdere kleuren. Kant-en-Klaar voor gebruik, met menu's, logo, contactformulier en al. Elk met een ander ontwerp en per ontwerp vaak keuze uit meerdere kleurstellingen en afbeeldingen. Je kunt je eigen logo erin zetten, teksten invoeren, foto's en plaatjes erin zetten, allemaal met een paar muisklikken.



De site is operationeel binnen tien minuten nadat je de bestelling hebt doorgegeven. Sneller kan bijna niet! Natuurlijk moet dan nog je eigen inhoud in de website verwerkt worden. Die moet je zelf verzorgen. Niemand weet beter wat er op je site moet komen dan jijzelf.

Het bewerken van je Kant-en-Klaarsite is zo eenvoudig dat een kind van tien jaar het kan. Letterlijk. Foto's uploaden, tekst erin zetten, het geheel rangschikken, het is allemaal kinderspel. Je kunt er een onbeperkt aantal pagina's in maken. De moeilijke dingen van een website maken, zoals het design en de navigatie zijn al voor je gedaan, dus dat geeft geen problemen. De menuknoppen kun je hernoemen, bijmaken of weglaten. Je zult het zien: It's easy!



Een Kant-en-Klaarsite is tevens de perfecte oplossing voor als je snel op internet wilt en eventueel in een later stadium een website wilt laten maken door een webdesignbureau. Of voor een persoonlijke, gezins- of familiewebsite. Ook voor stichtingen, verenigingen, en kerken is dit de ideale oplossing vanwege de lage instapprijs.



Kant-en-Klaarsites combineren de voordelen en elimineren de nadelen van zelf maken en uitbesteden. Kijk maar eens in dit overzicht.



Voordelen:

- lage prijs - een laag maandbedrag i.p.v. een hoog startbedrag

- vrijheid om te allen tijde op te zeggen, dus geen contracten waar je aan vast zit

- zelf je site aanpassen zonder programmeerkennis - it's easy!

- kost weinig tijd, je hoeft alleen de inhoud erin te zetten, dat is een paar avonden werk

- professionele uitstraling

- geen aanloopproblemen / beginnersfouten / irritatie / frustratie

- vaak direct het gewenste resultaat

- niet afhankelijk van anderen wat betreft het creëren en aanpassen van je site

- geen bijkomende kosten voor elke aanpassing aan de site

- site blijft fris en up-to-date

- het is makkelijk je eigen visie in je site te verwerken



Nadelen:

- geen uniek ontwerp

- geen scripting mogelijk
Alle reacties Link kopieren
Wat een lap tekst voor een Alphamega-reclamepraatje. X-D



Een template website is een mogelijkheid, maar deze onderscheidt zich wat mij betreft niet van de standaard 'zakelijke' websites én het persoonlijke tintje is heel ver te zoeken. En dat zijn wat mij betreft breekpuntjes.



Ga op zoek naar professionele bureaus en vraag offertes aan!

Let erop dat ze je een website kunnen bieden die gebruiksvriendelijk is en overzichtelijk en let vooral ook op kwaliteit/prijsverhouding én op schone code. Veel professionele bureaus hebben mensen in dienst die op papier de kwalificaties hebben, maar je uiteindelijk opschepen met een website die rammelt aan alle kanten en dat is een absolute no-go. Je klanten kunnen afhaken als je website onbruikbaar blijkt...
Alle reacties Link kopieren
Ik wil daar aan toe voegen: let ook op de manier en kosten die er aan verbonden zijn om je site aan te passen en actueel te houden. Wat kun je daarbij zelf doen en waarvoor ben je aan het bureau gebonden?
mastermind schreef op 06 maart 2008 @ 23:25:

maar ik wil natuurlijk een site maken waarbij ik de meeste kans heb om gevonden te worden via Google (anders heb ik er nog niets aan).


Ha Mastermind,

Of je goed gevonden kunt worden in Google, hangt voor een groot deel af van de tekst die je schrijft, en maar voor een klein deel van de gebruikte techniek. Het hangt in elk geval niet af van de metatags die je in de header zet, zoals iemand hiervoor beweerde, dat is al jaren niet meer zo omdat daar veel misbruik van gemaakt werd.



Als je zo wilt schrijven dat je hoog in Google komt, zoek dan eens op 'google ranking'.

Een paar tips:

- Maak een lijstje van zoekwoorden waarop je gevonden zou willen worden. (Bijvoorbeeld: tekst, tekstschrijver, copywriter en combinaties daarvan.)



- Zorg dat je die woorden gebruikt in de titel van een pagina, in de eerste zin, in de links op een pagina en in de url. De url van deze bladzij is bijvoorbeeld: forum.viva.nl/forum/quote_message/1118005/1, in jouw geval zou je liever willen dat het zoiets was als: forum.viva.nl/forum/advies_gevraagd_over_website



- Zorg dat er veel andere sites naar jou toe linken. Vraag bijvoorbeeld of je opdrachtgevers een link naar jouw site maken.



Probleem is nml dat ik wel stúkjes portfoliotekst kan plaatsen, maar uiteraard geen hele artikelen (dat vindt m'n opdrachtgever niet zo leuk, krijgen ze een stukje van zijn blad zomaar gratis op mijn website)


Dat kan wel zijn, maar waarschijnlijk heb jij toch het auteursrecht op die stukjes. Dat hangt ervan af hoe je voor die opdrachtgever werkt: krijg je per stukje betaald of per uur, wat voor contract heb je? Als je wilt, kan ik daarover wel iets meer opzoeken.



Voor de rest kun je op verschillende dingen besparen: op je domeinnaam, op je hosting en op het ontwerp en de bouw van de site. Bespaar in elk geval niet op je domeinnaam en de hosting! Dat kost maar een paar tientjes per jaar. Je domeinnaam zorgt ook dat je hoger in Google komt en betaalde hosting bespaart je al die domme reclamebanners. Op het ontwerp en de bouw van de site kun je eventueel besparen door het zelf te doen, maar ik zou je adviseren om het dan simpel te houden. Ga niet zelf een logo in elkaar prutsen en leuk doen met foto's en illustraties. Hoe handig je daarin ook eventueel bent, een opdrachtgever ziet toch wel dat het niet professioneel is.



Tot slot: ga niet in zee met bureautjes die teksten plaatsen als die Talktome-Edie hier geknipt en geplakt heeft. Een website is geen visitekaartje, met meer dan 2000 woorden op een webpagina die wervend bedoeld is, zit je er echt naast, en de tekst "klik hier" is amateurisme ten top.
Alle reacties Link kopieren
Wat mij betreft kan deze topic gesloten worden

want Mastermind heeft nu zo veel info lijkt me sterk dat hij niet weet wat hij moet.
Alle reacties Link kopieren
talktome_edie schreef op 16 maart 2008 @ 20:02:

Wat mij betreft kan deze topic gesloten worden

want Mastermind heeft nu zo veel info lijkt me sterk dat hij niet weet wat hij moet.




Yep, een hij met PMS. |-)

Het lijkt mij aan Mastermind om dit topic te laten sluiten (as if), nog afgezien van het feit dat dit ook voor anderen zeer leerzaam kan zijn.
Alle reacties Link kopieren
helemaal me eens
Alle reacties Link kopieren
Waarom vond je dan dat dit topic gesloten kon worden en waar komt het vandaan dat je dat belangrijk genoeg vond om hier te melden...? Ik snap het niet.
Alle reacties Link kopieren
talktome_edie schreef op 16 maart 2008 @ 20:02:

Wat mij betreft kan deze topic gesloten worden

want Mastermind heeft nu zo veel info lijkt me sterk dat hij niet weet wat hij moet.
Eh. Huh?...
Alle reacties Link kopieren
???? Moet m'n topic dicht? Waarom? M'n praivezie is niet in het geding hoor, dus van mij mag het topic open blijven :-P



En deze 'hij' met PMS heeft nu zó veel informatie dat ze juist níet meer weet wat ze moet X-D . Eén ding is duidelijk: die website, daar moet over nagedacht worden, is niet iets waarmee je over één nacht ijs gaat. En ik ben al half en half overtuigd dat onbetaalde webspace gaat afvallen, ook als ik zie wat er genoemd wordt aan kosten dan vallen die eigenlijk best wel mee. Dat 'google ranking' moet ik eens goed gaan doornemen, oftewel, ik ga me er eerst verder in verdiepen.Heb ook al wat termen langs zien vliegen waar ik zeer zeker wat mee kan, en Dreamweaver wil ik ook eens gaan bekijken. Voor mijn logo wil ik hetzelfde logo gebruiken als op m'n briefpapier, maar ik neem aan dat zoiets prima in te scannen is?



@Korenwolf: met de meeste opdrachtgevers teken ik geen conracten/overeenkomsten o.i.d, gaat op basis van heen-en-weer-mailen, telefoneren, tarief en termijn afspreken, stuk aanleveren, feedback krijgen, stuk aanpassen, factuur de deur uit, klaar. Met één heb ik een freelancersovereenkomst en daar staat in dat ik de stukken voor een bepaalde termijn niet elders uit mag brengen, ik neem aan dat dit dan ook geldt voor een eigen website? Weet jij dat?
Alle reacties Link kopieren
Joehoeeeeee, Master! Komen mijn mails wel aan?
Alle reacties Link kopieren
Hoi Master,



Wie heeft jouw logo ontworpen? Ik zou daar vragen om het origineel. Scannen van briefpapier wordt meestal niet het mooist.



Spannend hoor, zo'n site. Komt bar veel bij kijken he? :-(
Alle reacties Link kopieren
Vinyl schreef op 16 maart 2008 @ 23:25:

Joehoeeeeee, Master! Komen mijn mails wel aan?




Ja! Ik heb jou ook al teruggemaild, vorige keer al! Heb je die nog niet gekregen dan???



En wat dat orig logo betreft: dat is ontworpen door een vriend van mijn vader, en ik heb zijn contactgegevens niet meer... (Het was nml mijn vaders bedrijf, en pas na zijn dood is het het mijne geworden)



Voor het geval dat mijn mail terug niet ergens in je spammap zit: heb je toezending ontvangen, ziet er zeer gelikt uit! Echt ontzettend cool, hebben jullie leuk gedaan!
Alle reacties Link kopieren
mastermind schreef op 16 maart 2008 @ 23:31:

[...]





Ja! Ik heb jou ook al teruggemaild, vorige keer al! Heb je die nog niet gekregen dan???



En wat dat orig logo betreft: dat is ontworpen door een vriend van mijn vader, en ik heb zijn contactgegevens niet meer... (Het was nml mijn vaders bedrijf, en pas na zijn dood is het het mijne geworden)



Voor het geval dat mijn mail terug niet ergens in je spammap zit: heb je toezending ontvangen, ziet er zeer gelikt uit! Echt ontzettend cool, hebben jullie leuk gedaan!




Nee, niet gehad :'-( ook niet in de spam-map!

Gek!



Maar tof he?



Stuur jij ook nog wat naar mij? ;-)
Alle reacties Link kopieren
mastermind schreef op 16 maart 2008 @ 23:31:

[...]





Ja! Ik heb jou ook al teruggemaild, vorige keer al! Heb je die nog niet gekregen dan???



En wat dat orig logo betreft: dat is ontworpen door een vriend van mijn vader, en ik heb zijn contactgegevens niet meer... (Het was nml mijn vaders bedrijf, en pas na zijn dood is het het mijne geworden)



Voor het geval dat mijn mail terug niet ergens in je spammap zit: heb je toezending ontvangen, ziet er zeer gelikt uit! Echt ontzettend cool, hebben jullie leuk gedaan!
Stuur me anders ff een briefpapiertje. Kan ik kijken of ik je logo opnieuw kan maken. Dan kun je er weer alle kanten mee op!
Waarom maak je niet een deal met een beginnende webbouwer? Z/hij de site ontwerpen/bouwen, jij naar de teksten van zijn of haar site kijken.

Dan kun je je tijd stoppen in meer schrijven, in plaats van in Dreamweaver leren.
Alle reacties Link kopieren
Vinyl schreef op 16 maart 2008 @ 23:33:

[...]





Stuur me anders ff een briefpapiertje. Kan ik kijken of ik je logo opnieuw kan maken. Dan kun je er weer alle kanten mee op!




Briefpapiertje is onderweg, met de snailmail ipv via de digitale weg. Er staat wat tekst op, maar dat is niet door het logo heen :-P

Ik za m'n verzonden items checken, dan kan ik je m'n mail nog een keer sturen.
Alle reacties Link kopieren
korenwolf schreef op 17 maart 2008 @ 08:40:

Waarom maak je niet een deal met een beginnende webbouwer? Z/hij de site ontwerpen/bouwen, jij naar de teksten van zijn of haar site kijken.

Dan kun je je tijd stoppen in meer schrijven, in plaats van in Dreamweaver leren.




Hoe kom ik aan zo iemand, KW?



(Hoewel het me wel leuk lijkt om Dreamweaver te leren, ben graag crea bezig. Maar idd, hoop tijd.)
Alle reacties Link kopieren
mastermind schreef op 17 maart 2008 @ 15:29:

[...]





Briefpapiertje is onderweg, met de snailmail ipv via de digitale weg. Er staat wat tekst op, maar dat is niet door het logo heen :-P

Ik za m'n verzonden items checken, dan kan ik je m'n mail nog een keer sturen.
Super, ik zie het wel verschijnen!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven