
Nieuwe afleveringen Wie is de Chef
maandag 1 maart 2010 om 09:16
Nieuwe afleveringen Wie is de Chef.
De gerechten worden bereid, de chefs worden ontmaskerd en de nieuwe afleveringen staan er weer aan te komen...
Gaan jullie het ook weer volgen? Net als OverdeKook die ook maandag weer begint.
Ik ben benieuwd of je dit seizoen weer zelf moet raden wie de chef is of dat het bij de kijker al bekent is.
Ik hoop dat jullie gezellig komen meekletsen over het programma. En heel belangrijk: GEEN spoilers plaatsen! ( zie huisregels).
De gerechten worden bereid, de chefs worden ontmaskerd en de nieuwe afleveringen staan er weer aan te komen...
Gaan jullie het ook weer volgen? Net als OverdeKook die ook maandag weer begint.
Ik ben benieuwd of je dit seizoen weer zelf moet raden wie de chef is of dat het bij de kijker al bekent is.
Ik hoop dat jullie gezellig komen meekletsen over het programma. En heel belangrijk: GEEN spoilers plaatsen! ( zie huisregels).
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
donderdag 25 maart 2010 om 06:56
Heel gek, ik had meer verwacht van die Arent gister. Weet ook niet precies waarom maar het viel me een beetje tegen. Hoewel het idee van het voorgerecht wel leuk was, zelf zou ik daar dus echt geen muntsaus bij doen. Hoofdgerecht vond ik niet zo, zeker die polenta erbij, bleg. Nagerecht zal wel lekker geweest zijn, ik eet eigenlijk bijna nooit toetjes dus weet ook niet of dit qua moeilijkheidsgraad chefwaardig was.
Ik moest wel lachen dat Ton die kelder in ging hahahah, ik dacht nou krijgen we toch mooie wijnen te zien, helaas. Die Ton zegt niet zoveel maar heeft wel leuke droge humor.
Ik had trouwens niet gedacht dat Arent met een vrouw getrouwd zou zijn, ik zat zelf aan een mannelijke partner te denken.
Vandaag bij Anna, lief mens volgens mij. Heerlijk Grieks eten, ben ik dol op. Dus ik hoop dat ze de sterren van de hemel gaat koken, maar ik denk niet dat ze de chef is.
Ik moest wel lachen dat Ton die kelder in ging hahahah, ik dacht nou krijgen we toch mooie wijnen te zien, helaas. Die Ton zegt niet zoveel maar heeft wel leuke droge humor.
Ik had trouwens niet gedacht dat Arent met een vrouw getrouwd zou zijn, ik zat zelf aan een mannelijke partner te denken.
Vandaag bij Anna, lief mens volgens mij. Heerlijk Grieks eten, ben ik dol op. Dus ik hoop dat ze de sterren van de hemel gaat koken, maar ik denk niet dat ze de chef is.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
donderdag 25 maart 2010 om 07:49
donderdag 25 maart 2010 om 08:02
donderdag 25 maart 2010 om 08:09
quote:Andreanna schreef op 25 maart 2010 @ 08:07:
Ik dacht dat Arent het had over zijn echtgenoot en niet zijn echtgenote.
Of heb ik het niet goed gehoord?Hij wees op een foto een vrouw aan als zijn echtgenote en zijn 2 kinderen stonden erop. Dus volgens mij is hij getrouwd met een vrouw.
Ik dacht dat Arent het had over zijn echtgenoot en niet zijn echtgenote.
Of heb ik het niet goed gehoord?Hij wees op een foto een vrouw aan als zijn echtgenote en zijn 2 kinderen stonden erop. Dus volgens mij is hij getrouwd met een vrouw.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
donderdag 25 maart 2010 om 19:09
Ik vind het een leuke lieve vrouw. Ik blijf erbij dat ze niet de chef is, ook al zetten ze een collega met hetzelfde accent voor de schermen. Ach ik kan er ook naast zitten hoor.
Moest lachen om haar opmerking toen ze de garnalen in de hete pan gooide, ik behandel ze net als vrienden hihihi. Als ik ergens op visite kom hoop ik toch niet in de pan te belanden.
Ik had op mijn mail al haar recepten gelezen en ik was niet onder de indruk. Ik vond het jammer dat ze iedereen een andere kleur paprika gaf. Maak dan van elke kleur 1 en vraag welke kleur ze willen. Ik hou bijv. niet zo van groene paprika. Geel, rood en oranje lust ik wel.
Ik vond het jammer haar recepten, op een Griekse avond pak ik groter uit, je kan zoveel kanten op met Grieks eten.
Moest lachen om haar opmerking toen ze de garnalen in de hete pan gooide, ik behandel ze net als vrienden hihihi. Als ik ergens op visite kom hoop ik toch niet in de pan te belanden.
Ik had op mijn mail al haar recepten gelezen en ik was niet onder de indruk. Ik vond het jammer dat ze iedereen een andere kleur paprika gaf. Maak dan van elke kleur 1 en vraag welke kleur ze willen. Ik hou bijv. niet zo van groene paprika. Geel, rood en oranje lust ik wel.
Ik vond het jammer haar recepten, op een Griekse avond pak ik groter uit, je kan zoveel kanten op met Grieks eten.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.

vrijdag 26 maart 2010 om 12:44
vrijdag 26 maart 2010 om 20:12
dinsdag 30 maart 2010 om 10:05
Eerste dag is altijd even aftasten.
Voorgerecht vond ik er heerlijk uitzien. Snap alleen dat pocheren niet, wat het lekkerder maakt aan het vlees. Jammer dat je niet zag wat hij heeft gedaan met de ossenhaas. Ik zal wel van de week even op de herhaling kijken of je er iets van hoort.
Hoofdgerecht zag er idem verrukkelijk uit. Jammer dat hij de sugarsnaps niet behandeld.
Toetje zag er goed uit, ik lust geen marcepein dus zal het nooit maken maar vond het er netjes uitzien.
Voorgerecht vond ik er heerlijk uitzien. Snap alleen dat pocheren niet, wat het lekkerder maakt aan het vlees. Jammer dat je niet zag wat hij heeft gedaan met de ossenhaas. Ik zal wel van de week even op de herhaling kijken of je er iets van hoort.
Hoofdgerecht zag er idem verrukkelijk uit. Jammer dat hij de sugarsnaps niet behandeld.
Toetje zag er goed uit, ik lust geen marcepein dus zal het nooit maken maar vond het er netjes uitzien.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.


donderdag 1 april 2010 om 07:23
Gek stel! Hadden we verleden keer Frans Bromet (stem), nu hebben we geloof ik Woody Allen!
Die zure zoekt en zoekt en zoekt tot ie weer wat te zeuren gevonden heeft. Benieuwd hoe hij koken gaat. Het maakt het wel spannend. Ik vind over het algemeen het niveau van koken wel hoog hoor. Knap altijd. En dan met een camera er bovenop......ik zou het echt niet kunnen.
Die zure zoekt en zoekt en zoekt tot ie weer wat te zeuren gevonden heeft. Benieuwd hoe hij koken gaat. Het maakt het wel spannend. Ik vind over het algemeen het niveau van koken wel hoog hoor. Knap altijd. En dan met een camera er bovenop......ik zou het echt niet kunnen.
donderdag 1 april 2010 om 09:25

donderdag 1 april 2010 om 16:19